Partnerbedrijven

Gebr. Van Kessel bestaat uit een groep nauw samenwerkende bedrijven, elk met een eigen expertise. Voor een uitgebreid overzicht kunt u onze corporate website bezoeken: www.kessel.nl
Voor sommige expertises/technieken hebben wij een apart platform ingericht. Op deze platforms wordt alle informatie uitvoerig, concreet en overzichtelijk weergegeven.

Hieronder een overzicht van onze speciale platforms:


Rioolputten duurzaam renoveren?

Betonnen rioolputten worden door rioolwater en rioolgassen aangetast. Na enkele jaren kan de aantasting zo ver gevorderd zijn dat de wand (putschacht) van de put waterdoorlatend wordt. Hierdoor bestaat de kans op uitspoelingen en zo kunnen ,,sinkholes’’ ontstaan. Ook is het niet wenselijk dat rioolwater in de ondergrond kan doordringen. Het renoveren van de rioolput is dan de volgende stap. Enkele jaren geleden zijn er diverse methodes ontwikkeld om een rioolput duurzaam te renoveren. Denk aan het bezetten van de put met een cementmortel, het renoveren van de put met een composiet of het aanbrengen van glasvezelversterkt plaatwerk. Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten komt met een nieuwe innovatieve en duurzame manier om rioolputten te renoveren. Er wordt gebruik gemaakt van een zogeheten epoxyspuitmortel. Hierdoor wordt de renovatie in zijn totaliteit doeltreffender, goedkoper en duurzamer. Kenners onder ons weten dat de renovatie van een rioolput staat of valt met de hechtsterkte van de ondergrond. Onze techniek laat uitzonderlijke hoge treksterktes zien waardoor kwaliteit gegarandeerd wordt.

Druk op de volgende link en bekijk onze website: Rioolputten duurzaam renoveren

renovatie betonnen rioolput

Het renoveren van een betonnen rioolput.

Eikenprocessierupsen verwijderen?

De eikenprocessierups zorgt voor veel overlast in grote delen van Nederland. Het verwijderen van de eikenprocessierups is secuur werk. Gebr. Van Kessel heeft zich hierin gespecialiseerd. Wij bestrijden preventief en/of verwijderen de eikenprocessierups. Verwijdering wordt handmatig gedaan middels afzuiging. Bent u dus op zoek naar een professioneel bedrijf met diverse certificaten op het gebied van groenonderhoud? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over eikenprocessierupsenbestrijding? Kijk op onze website www.eikenrups.nl en lees er meer over: eikenprocessierups

eikenprocessierups

Op professionele wijze eikenprocessierupsen bestrijden.

Elektrisch invasieve exoten bestrijden

Gebr. Van Kessel Onderhoud beschikt over een elektrische onkruidbestrijder. De Zasso XPower tractor. Deze tractor bestrijdt elektrisch invasieve soorten/exoten zonder gebruik te maken van chemische middelen.
Enige informatie over onze tractor: Een generator verzorgt de benodigde wisselstroom. Twee transformatoren zetten de wisselstroom om in hoogfrequent gepulseerde gelijkstroom met een maximale voltage van 8000 volt. Per meter werkbreedte vraagt de machine een vermogen van 20 tot 30 kW (27 tot 41 pk afhankelijk van de begroeiingsdichtheid en weerstand van de bodem). De rijsnelheid ligt tussen 1 en 7 km/h. Naarmate de onkruiddruk hoger is of de geleiding ontbreekt (verharding) wordt langzaam gereden om zo voldoende stroom door elke onkruidplant te verkrijgen.
Meer weten over onze chemievrije en niet-mechanisch onkruidbestrijdingsmethode? Kijk op ons platform: Elektrisch invasieve exoten bestrijden


niet chemisch of mechanisch maar elektrisch bestrijden

De Zasso Xpower elektrische onkruidbestrijder.